A KEMATECHNIK Mérnökiroda Kft. és az INNOMONTAGE Vállalkozó Kft. 1990 óta meghatározó szereplője a magyar felületkezelési szakmának.

Felületkezelő Szakközpontunkat ezen két cég együttműködésével hoztuk létre 1997-ben, így a felületkezelési technológia teljes vertikumát egyedüliként tudjuk nyújtani Magyarországon. 

Partnereink egy helyen kapnak segítséget a meglévő technológiák gazdaságos és szakszerű üzemeltetéséhez, illetve az új beruházások előkészítéséhez, meghatározásához.

Minden rendszerünket partnereink egyéni igényeire szabva (kompletten, anyagmozgatással, villamos vezérléssel) tervezzük meg és telepítjük a beruházó telephelyén.

Partnerek vagyunk a hatósági engedélyeztetés, illetve bejelentés technológiai beadványtervének elkészítésében, illetve igény esetén a komplett engedélyeztetési eljárások lefolytatásában.

A 2005-ben alapított, dinamikusan fejlődő romániai vállalatunk az S.C. INNOTEHNIC S.R.L., amely Szatmárnémetiben áll ügyfeleink rendelkezésére.

 A KEMATECHNIK Mérnökiroda Kft. és az INNOMONTAGE Vállalkozó Kft. 2020. októberében egyesült és a továbbiakban Kematechnik Innomontage Kft. néven működünk.