Felület tisztítás
Felület kezelés
30 éve minőséget tervezünk
Alapítóink, Madár Pál és Madárné Bognár Mária ebben az időszakban, többek között festősorok utóégető berendezéseinek, megújuló energiaellátásának fejlesztésén dolgoztak.
A két cég működése az AccuSpray festékszóró rendszerek, szemcseszóró alkatrészek forgalmazásával kezdődött.
Tevékenységünk a legkorszerűbb technológiát megvalósító, komplex felületvédelmi sorok telepítésére, szervizelésére, alkatrészellátására épül. Az átadott berendezéseink műszaki színvonala, szolgáltatásaink minősége folyamatosan emelkedik.
Az évtized végére, a piaci pozíciónkat a tevékenységi kör jelentős bővítésével tudtuk stabilizálni. Az első festőkabinok illetve kézi és automata szemcseszórók felépítését továbbiak követték.
A két cég szoros együttműködésének köszönhetően, új saját tulajdonú telephelyünkön, az alkatrész készletünket, gyártó kapacitásunkat jelentősen növeltük.
A partneri kör gyors ütemben bővült. Hazai és külföldi piacokon is jelentős sikereket értünk el összetett technológiai berendezések tervezése, kivitelezése területén. Egyre sokrétűbb vevői igényeknek tudtunk megfelelni.
Termék és gyártásfejlesztéseinknek köszönhetően a hazai piac vezető cégei között vagyunk.
A KEMATECHNIK Mérnökiroda Kft. és az INNOMONTAGE Vállalkozó Kft. 2020. októberében egyesült és a továbbiakban Kematechnik Innomontage Kft. néven működünk.
Minőség és innováció

MSZ EN ISO 9001:2015 minőségbiztosítással és saját gyártóbázissal rendelkező szakcégként arra törekszünk, hogy partnereink számára az igényeiknek legjobban megfelelő műszaki megoldásokat, berendezéseket, rendszereket kínáljunk.

A KI-Group alapjait képező Kematechnik Mérnökiroda Kft. és az Innomontage Vállalkozó Kft. 1990 óta meghatározó szereplője a magyar felületkezelési szakmának.

Mérnöki központunk nemzetközi szinten tervez, épít, telepít, szervizel és tart karban szemcseszóró házakat és konténereket. Raktárkészletünk nagy választékban tartalmaz az általunk forgalmazott berendezésekhez fúvókákat, tömlőket, csatlakozókat, szemcseszóró sisakokat és ruhákat, valamint számos egyéb kopó- és cserealkatrészt. A berendezésekhez szükséges szóróanyagokat szintén megtaláljha nálunk.

Feleületkezelésre szakosodott águnk előkezelő, porfestő berendezések tervezésével foglalkozik, melyek teljeskörű kivitelezését is vállaljuk. Cégünk az AccuSpray, GRACO, LARIUS, WALTHER PILOT és a SCHÜTZE márkájú festékszóró berendezések magyarországi forgalmazójként raktárkészletről biztosítja a festékszóró pisztolyokat és alkatrészeiket.

tovább