Hírek
Felületkezelési technológiai berendezések pályázata 2023-03-22 13:58:47
Hamarosan kihirdetésre kerülnek a 2023. évi pályázatok. A korábbi évek tapasztalatai alapján várhatóan idén is lesznek eszközbeszerzési és kapacitás bővítési pályázatok, köztük olyanok, amik jelentős támogatást jelentenek a beruházást tervező cégek számára.

Kematechnik pályázatírás ginop

Kinek tudunk segíteni a pályázatírásban?

Minden gyártó, termelő cégnek, aki felületkezelési technológiai berendezéseket érintő beruházást tervez a következő időszakban. Lehet az kis kézi berendezés vagy akár komplex automatizált Ipar 4.0-s technológiai sor.

Miért válasszon minket?

Pályázatíró partnerünkkel már számtalan sikeres pályázatot hoztunk össze ügyfeleinknek a több éves közös munka során. Közvetlenül együtt dolgozunk pályázatírónkkal, így hatékonyabban tudjuk intézni ügyfeleink igényeit. Ez gyorsabb ügymenetet eredményez, hiszen a pályázat elkészítéséhez szükséges részleteket mi közvetlenül egyeztetjük. A szükséges szakmai mellékletek, a megfelelő tartalmú ajánlat és leírás és az egyéb szükséges dokumentumokat mi partnerünkkel közösen elkészítjük a pályázathoz. Így jelentősen csökken a beadandó anyagok elkészítésének ideje és kevesebb módosítás szükséges a végleges anyaghoz.

Érdemes már most felkészülni, hogy a pályázatok meghirdetésekor már csak aktualizálni kelljen a beadandó anyagokat!

A közös munka során pályázatíró partnerünk felméri a várható kereteket, így már annak megfelelően tudjuk elkezdeni a műszaki egyeztetést is. Így az ajánlat elkészítésekor már ezt is figyelembe tudjuk venni, illetve Önnek is könnyebb előre terveznie. a beruházás kereteit.

Dolgozzon velünk és pályázatíró partnerünkkel!

Érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

office@ki-group.hu

+36 1 208 6030