Főoldal > Használt gépek >OMSG- RT200 1E K

OMSG- RT200 1E K

Berendezés kialakítása, működése: 

 

Az RT200 1E körasztalos berendezés kezelése egyszerű, felhasználhatósága sokoldalú. A szóráskép, szemcsemennyiség és a szórási ciklusidő állítható, így az elvárt felületi minőség könnyen elérhető.  

Munkadarabok egy forgó asztalon helyezkednek el. A turbina úgy került beépítésre, hogy a forgó asztalon levő munkadarabokat a kiszórt szemcse lefedi. A munkatér kopásálló anyaggal borított. A karbantartási költségek alacsonyak. A turbinából kiszórt szemcse az asztal alatt lévő gyűjtő tölcsérbe jut, miközben a munkatérben keletkező por és más szennyeződések elszívásra kerülnek. A berendezés része a porleválasztó egység, amely a tiszta üzemet és a szemcsetisztítást is szolgálja. 

A szórótéri ajtóra és a turbinafedélre szerelt biztonsági kapcsoló, az ajtók nyitása vagy nem megfelelő záródása esetén azonnal tiltják a berendezés indítását, így biztosítva a balesetmentes üzemeltetést, karbantartást. 

 

Gyártási év: 2017 

Üzemóra:   296 

 

  • A teljes munkatér speciális fokozottan kopásálló páncélzattal rendelkezik (alkalmas 65 HRC keménységű szóróanyag felhasználásra- long life kivitel) 
  • 2 db vadonatúj, frekvenciaszabályozós szórókerék 
  • Hangtompító a porleválasztóhoz 
  • Fény és hangjelzés szóráskor 

 

Munkatér: 

Átmérő: 2.000 mm 

Max. munkadarab magasság: 800 mm 

Teherbírás: 1.500 kg (egyenletes eloszlás esetén) 

 

Szórókerék: 

Darabszám: 2 db  

Típus: SG 350 

Fordulatszám 2.850 1/min 

Teljesítmény 7,5 kW 

Átmérő: 350 mm 

 

Energia szükséglet összesen (filterrel együtt): kb.18 kW 

 

Szóróanyag ajánlás: 

Rozsdamentes szemcse, vagy acélsörét 0,4 -1,0 mm átmérő 

Olasz raktárból azonnal!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne részletesebb tájékoztatást kapni, kérjük vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot.